2 mannen staren naar een beeledscherm

Samen voor de toekomst van technisch Nederland

Technisch werkgevers Technicum en USG Engineering bundelen hun krachten. Per 24 januari heet USG Engineering daarom Technicum Engineering.

Marktomstandigheden en technische ontwikkelingen veranderen continu en razendsnel. De krapte op de arbeidsmarkt voor technisch opgeleide vakmensen neemt in de komende jaren eerder toe dan af. Terwijl enorme uitdagingen als woningbouw, energietransitie, een circulaire economie en klimaatadaptatie juist schreeuwen om veel meer technisch specialisten.

Om die uitdagingen het hoofd te bieden en een fors deel van de duizenden openstaande vacatures voor onze rekening te kunnen nemen, gaan de twee technische merken van RGF Staffing nauwer samenwerken. Hierdoor kunnen we nog beter en sneller inspelen op veranderingen in vraag en aanbod, innovaties en industry 4.0 én 5.0.

Beide organisaties zoeken, vinden, selecteren en leiden technisch specialisten op die vervolgens bij diverse topbedrijven in de techniek aan het werk gaan. Daar waar Technicum Engineering zich vooral richt HBO/WO voor de hightech, industrie, energie en onderhoud, detacheert Technicum technische vakmensen op mbo-niveau aan (installatie)techniek, elektrotechniek, bouw, rail en luchtvaart.

Technicum en Technicum Engineering zijn nu samen dé werkgevers in de techniek. Zo staan we sterker en zorgen we met onze technisch specialisten voor de toekomst van technisch Nederland.