Technicum Engineering expert in trainingen

De toekomst van technische Nederland

AI, Circulair bouwen, energietransitie en steeds sneller internet. Techniek is constant aan het veranderen en die veranderingen hebben een steeds grotere impact op de maatschappij en uw bedrijf. Voorop lopen en blijven lopen is de enige manier om deze transformaties en ontwikkelingen bij te houden. Technicum Engineering doet dit door engineers op te leiden die altijd nummer één zijn. Zo zijn zij niet alleen de engineers voor vandaag, maar juist de toekomst van technisch Nederland.

Optische fiber kabel

Creo Parametric Trainingen

Trainingen
Door het tonen van context gevoelige informatie kan een medewerker live uitleg krijgen bij een machine of apparaat. Hierdoor zijn instructievideo's en handleidingen verleden tijd en kan er op eigen tempo door de live instructies gelopen worden.

Service
AR kan helpen bij het signaleren van problemen en het aanbieden van instructies voor de oplossing. Gebruik AR om de werking van de machine te simuleren en zo te zien waar het mis loopt.

Marketing & Sales
Een complex product met veel verschillende configuraties verkopen kan veel simpeler met AR. Bekijk een machine of apparaat van de binnenkant. AR maakt het mogelijk om een machine te ontleden en de werking ervan te simuleren. Zet gemakkelijk een andere configuratie over het huidige model met AR.

Windchill Trainingen

Internet of Things maakt het mogelijk om verschillende apparaten met elkaar te verbinden door middel van sensoren. Hierdoor is het mogelijk om storingen te herkennen en dit op een ander apparaat inzichtelijk te maken.

Technicum Engineering - Digital Transformation specialiseert zich in de link tussen Augmented Reality en Internet of Things. Verbind diverse apparaten met elkaar en combineer dit met Augmented Reality om data direct om te zetten in duidelijke informatie.

Printplaat chip
High tech

Creo Illustrate Training

Deze module is specifiek ontworpen voor het maken van 3D technische illustraties. In deze cursus leer je hoe je automatisch technische illustraties, animaties, annotaties en markups kunt maken vanuit bestaande of geïmporteerde 3D CAD data.

Deze kunnen vervolgens gebruikt worden in Vuforia voor het creëren van augmented reality experiences.

Meer weten?
Wil uw meer weten over de opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden voor onze engineers? Vul ons contactformulier in om in contact te komen of neem zelf contact op met een vestiging van Technicum Engineering.