Technicum Engineering staat voor kwaliteit en veiligheid

Wij streven naar een optimale dienstverlening waarin "tevredenheid" van opdrachtgevers én onze engineers centraal staan. Zo weten opdrachtgevers dat zij veilig zaken kunnen doen met Technicum Engineering. Hieronder vindt u al onze certificeringen, zodat u zeker weet dat wij aan alle verplichtingen voldoen die u, als partner, van ons mag verwachten. Van betalingsgedrag, tot VCU en van KVK tot MVO. Heeft u vragen over onze certificeringen of over onze borging van kwaliteit en veiligheid? Neem dan gerust contact op, via het contactformulier op onze contactpagina.

Uittreksel Kamer van Koophandel

Technicum Engineering maakt deel uit van RGF Staffing The Netherlands, de Nederlandse tak van RGF Staffing; één van 's werelds grootste HR-dienstverleners. Download hier de meest recente uittreksel van het KVK-register.

Kwaliteitswaarborging ISO 9001

ISO 9001 is dé norm op gebied van kwaliteitsmanagement. Een maatstaf op gebied van transparantie en betrouwbaarheid door de focus op klanttevredenheid, risicomanagement en de betrokkenheid van medewerkers. Klik hier om ons ISO certificaat te downloaden.

Staat kwaliteit en veiligheid bij u op 1?
Dan wilt u toch ook samenwerken met organisaties waar dat ook het geval is? Plaats nu eenvoudig uw vacature of neem contact op met één van onze teams voor een duurzame samenwerking.

Veilig en gezond werken vanuit VCU

Werken in de techniek, betekend werken in een omgeving waar risico's op de loer liggen. Wij zorgen ervoor dat al onze engineers tijdig worden geïnstrueerd over mogelijke risico's waar zij tegenaan kunnen lopen. Daarnaast zorgen wij voor de benodigde veiligheidscertificaten, waaronder VCA-Basis of VCA-VOL. Ook onze eigen organisatie en consultants worden hierin niet overgeslagen. Download hier ons VCU certificaat.

NEN 4400-1 Ketenaansprakelijkheid

Als werkgever in de techniek, voldoen wij aan al onze verplichtingen en ons SNA-certificaat (NEN 4400-1) toont dit ook aan. Denk aan een goede personeelsadministratie en een check op identiteit, zodat wij er zeker van zijn dat onze engineers gerechtigd zijn om in Nederland arbeid te verrichten. Ook toont de NEN 4400-1 onze garanties aan op het gebied van juiste aangiftes en afdrachten van loonbetalingen en sociale verzekeringspremies. Kijk voor ons certificaat in het register van Stichting Normering Arbeid (SNA). 

Verklaring betalingsgedrag

Onze verklaring betalingsgedrag toont aan dat wij alle aangegeven, en nageheven, loonheffingen en BTW hebben betaald. Klik hier om de meest recente versie van deze verklaring te downloaden.

Vrijwaring G-rekening

U bent bij Technicum Engineering gevrijwaard van het storten op onze G-rekening. Dit wordt onderschreven door de "Verklaring goedkeuring alternatief voor het storten op de G-rekening" van de Belastingdienst. Klik hier om de meest recente verklaring te downloaden.

FIRA-verificatie

FIRA ondersteunt bedrijven bij het samenstellen van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer rapport en verifieert de informatie. De FIRA-verificatie toont aan dat ons MVO beleid feitelijk juist is en ook klopt in de context van het werkveld waar wij ons in bevinden. Download hier onze FIRA-verificatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Voor het werven selecteren en ter beschikking stellen van onze engineers gelden onze algemene leveringsvoorwaarden. Technicum Engineering levert hierbij onder de voorwaarden van USG Professionals, onderdeel van RGF Staffing The Netherlands. Klik hier om deze Algemene leveringsvoorwaarden te downloaden.