Empower Your Engineering Career at Stork

Ontdek innovatieve technieken voor een duurzame industrie bij Stork

Stork is een technisch dienstverlener voor diverse fabrieken en industriële bedrijven in Nederland. Zowel voor nieuwbouw, als onderhoud en optimalisatie wordt Stork ingehuurd door hun opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers komen al zo'n 150 jaar met hun uitdagingen bij Stork en maakt zo gebruik van de kennis en expertise van Stork. Werken bij Stork betekend werken in een dynamische omgeving waar nieuwe technologieën elkaar in rap tempo opvolgen.

Hou jij er van om complexe puzzels op te lossen en werk je graag met de nieuwste innovaties? Bekijk onze actuele vacatures bij Stork.

Werkvoorbereiders gezocht!
Stork zoekt momenteel een aantal ervaren werkvoorbereiders voor regio Noord Oost. Bekijk de vacature en kom eenvoudig in contact.

Actuele vacatures bij Stork

Filteren en zoeken

Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Ontvang altijd de laatste vacatures in je mail

Ontvang zo vaak als jij wil vacatures in je mail.

0 vacatures gevonden

We konden geen vacatures vinden met je geselecteerde wensen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Werken bij Stork

Waarom werken bij Stork

Stork staat voor Veiligheid, Integriteit, Teamwork, Vakmanschap en Klantgerichtheid. Stork biedt hoogopgeleide technisch professionals een kans om betrokken te raken bij uitdagende projecten in de industrie. Deze projecten zijn veelal gericht op de energietransitie, duurzame energie en het optimaliseren van processen.
De missie van Stork, "Maintaining a Better World", weerspiegelt de toewijding om te werken aan een duurzame toekomst voor mensen, de planeet, de klanten én de aandeelhouders. Dit vraagt om gedegen kennis van techniek en technologische ontwikkelingen en je krijgt bij Stork dan ook alle ruimte om je hierin te ontwikkelen. Alleen door ontwikkeling, kun jij, en kan Stork, voorop blijven lopen in de markt.
Bij Stork kom je terecht in een sociale werkomgeving en een team dat constant op zoek is naar verbinding en toewijding. Ontdek nu zelf hoe jij deel kan uitmaken van een bedrijf dat zich inzet voor het onderhouden én verbeteren van de industrie in Nederland en daarmee een duurzame wereld.

Top banen bij Stork

Bij Stork zijn ontzettend goede carrièremogelijkheden voor hoogopgeleide technische professionals. Ontdek bijvoorbeeld één van onze top vijf vacatures bij Stork:

 • Werkvoorbereider
 • Electrical Engineer
 • Machine Diagnostics Engineer
 • Quality & Control Inspector
 • Technicus E&I

Stork is actief door heel Nederland en heeft zo'n zeventien kantoren verspreid over het land. Sommige functies worden vooral vanuit kantoor uitgeoefend, maar de professionals van Stork zijn ook regelmatig op hun projectlocaties te vinden. Bekijk bijvoorbeeld eens onze vacatures in de provincie Limburg of Groningen en vind de perfecte baan op jouw technische carrière voort te zetten.

Blije Engineer

Arbeidsvoorwaarden bij Stork

Eén van de kernwaarden van Stork is "vakmanschap", want we verwachten wel wat van onze technisch professionals. Je wordt bij Stork ook continu uitgedaagd om het beste uit jezelf én je collega's te halen. Uiteraard mag jij dan ook van Stork verwachten dat hier goede arbeidsvoorwaarden tegenover staan. Het salaris bij Stork, is uiteraard afhankelijk van je functie, je kennis en het aantal jaren werkervaring dat je hebt. Bij indiensttreding wordt gekeken in welke schaal jij valt en welk salaris daarbij hoort.
Wat je in ieder geval kunt verwachten bij Stork:

 • 40 Vrije dagen per jaar;
 • Vergoeding voor je reiskosten en in sommige functie een leaseauto;
 • Pensioenopbouw via PME Metalektro voor een goede "oudedag"
 • Collectieve regelingen, zoals verzekeringen waar je aan deel kan nemen;
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • StorkFit; het vitaliteitsprogramma van Stork die een gezonde levensstijl stimuleert.

Heb je vragen over arbeidsvoorwaarden of wil je weten wat voor aanbod Stork jou kan doen? Maak dan gebruik van ons open sollicitatieformulier of contactformulier.

Collega's onderling

Carrièrekansen bij Stork

Werken bij Stork betekent niet alleen een mooi inkomen om bijdragen aan een betere wereld, maar het biedt jou ook tal kan kansen om je verder te ontwikkelen op persoonlijk en/of professioneel vlak. Samen met je leidinggevende kijk je regelmatig naar waar je staat en waar je graag naar toe zou willen. Wil je een stap maken? Wil je een specialist worden op een bepaald vlak? Heb je zelf een cursus of opleiding gezien die je graag wilt volgen? Geef het aan! Jij staat zelf aan het roer. 

Jouw ambities zijn de sleutel tot succes; jouw succes én die van Stork.

Sollicitatie procedure bij Stork

Wil je solliciteren bij Stork? Top, want we verwelkomen graag gepassioneerde technische professionals. De eerste stap naar een baan bij Stork is natuurlijk een vacature vinden, of een open sollicitatie versturen. Vervolgens start onze standaard sollicitatie procedure:

Jouw sollicitatie in 5 stappen

 • 1
  Onze recruiter belt je binnen 24 uur.
 • 2
  Kennismakingsgesprek met Technicum Engineering
 • 3
  Wij stellen je voor bij de juiste personen binnen Stork
 • 4
  Eén of meerdere sollicitatiegesprek(ken) bij Stork
 • 5
  Iedereen positief? Dan feliciteren wij jou met je nieuwe baan

Aanvullend op deze standaard procedure, kan het zijn dat voor specifieke vacatures aanvullende stappen gewenst zijn. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding bij Stork of het maken van een drijfverentest of DISC-test (kleurentest). Je zult hierover tijdens het eerste gesprek met Technicum Engineering geïnformeerd worden.