Daarom Technicum Engineering

Techniek is altijd in beweging

Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op, oude ambachten en nieuwe technologieën zoeken naar de perfecte verbinding. Bij ons draait het om mensen, passie voor techniek en de wil om het verschil te blijven maken.

Header printplaats chipboard

GROOT NETWERK

We zijn een echte specialist en kennen de markt door en door. Want we werken al ruim 50 jaar met plezier en passie voor en met technisch professionals. We hebben een groot netwerk opgebouwd met vele technische bedrijven in Nederland. De grootste marktleiders, maar ook de kleine innovators.
Header solar energy

FOCUS OP TECHNIEK

Veel van deze organisaties kiezen er voor om een groot aantal vacatures direct en exclusief bij ons te beleggen. Het is ons doel om de beste technische professionals bij deze organisatie naar binnen te helpen. We garanderen jou de juiste begeleiding en het mooie is...dat gaat nooit ten koste van jouw salaris.
Header Millenial kijkt op laptop

PERSOONLIJK CONTACT

Bij ons krijg je altijd een vast aanspreekpunt. We willen jou leren kennen, maar we willen ook dat je ons kent. We streven naar een langdurige samenwerking. We zijn een laagdrempelige, informele en betrouwbare club collega's met één en dezelfde passie: techniek. De deur staat altijd open en de koffie klaar.
Header Engineers vergelijken model met tekening

LOOPBAANADVIES

We geven je graag advies over de volgende stap in je carrière. Samen vinden we jouw ideale project of vacature. Zodra je iets ziet waar jouw hart sneller van gaat kloppen, dan regelen wij een gesprek. Indien gewenst bereiden we je hier geheel kosteloos op voor en we maken ons hard voor de meest gunstige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Technicum ONE banner

OPLEIDEN EN ONTWIKKELEN

Wil je graag een volgende stap maken, maar heb je niet de juiste papieren of hoeveelheid werkervaring? Ook dan zijn er bij ons voldoende mogelijkheden. We hebben contacten met diverse opleidingsinstituten in Nederland. Volg een opleiding terwijl je aan een nieuwe uitdaging begint. De opleidingskosten zijn volledig voor onze rekening.
Header hand met optische kabels

DOORGROEIEN

Onze filosofie: je bent nooit uitgeleerd. Zeker niet in de techniek. We gaan er dus van uit dat je de komende jaren wil doorgroeien. Dat kan in salaris of functie zijn, maar ook binnen of zelfs buiten je vakgebied. Wij kunnen je hierbij, indien gewenst, helpen vanuit onze rol als tussenpersoon en werkgever. Zowel binnen als buiten je huidige opdrachtgever.
Overtuigd?
Kom eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!