Sollicitatieprocedure

Je sollicitatie verloopt via een aantal stappen. Van een telefonische kennismaking tot sollicitatiegesprek en het tekenen van je contract.

Millenial achter laptop

1. We beoordelen je sollicitatie

Zodra we jouw sollicitatie hebben ontvangen, beoordelen we of je geschikt bent voor de betreffende functie op basis van jouw cv en/of motivatie. Indien we enthousiast zijn en meer van je willen weten, nemen we telefonisch contact met je op. Indien je relevante ervaring en motivatie ontbreekt, ontvang je een bericht per mail.

2. We bellen je voor een telefonische kennismaking

Wanneer jouw cv en motivatie aansluiten bij de vacature, nemen we contact met je op voor een telefonische kennismaking. Ben jij enthousiast en zijn wij dat ook? Dan plannen we een intake.


Optische fiber kabel
Engineers kijken vergelijken ontwerp met technische tekening

3. We plannen een intake op locatie of online

Tijdens de intake bespreken we jouw werkervaring, wensen en ambities. Samen kijken we naar geschikte functies en bedrijven die bij jou passen. De intake vindt plaats op één van onze kantoren, op een externe locatie of online door te videobellen.

4. We stellen je voor bij één of meerdere opdrachtgever(s)

Op basis van jouw achtergrond en ambities gaan we op zoek naar passende mogelijkheden en stellen we je in overleg voor bij één of meerdere opdrachtgevers.
Printplaat chip
Man achter laptop geeft instructie

5. Je hebt één of meerdere sollicitatiegesprek(ken)

Wanneer een opdrachtgever een potentiële match ziet, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek. Het gesprek vindt plaats bij de opdrachtgever op locatie of via een online videogesprek. Op basis van dit gesprek kan er een tweede gesprek plaatsvinden, dit verschilt per opdrachtgever.

6. Je hebt de baan gekregen en gaat starten!

Wanneer jij en de opdrachtgever na de sollicitatiegesprek(ken) nog steeds enthousiast zijn, is het tijd om je contract te tekenen en kun je beginnen! Je tekent je contract bij Technicum Engineering, wij zijn dan ook officieel jouw werkgever.
Vliegtuig motor
Klaar om te solliciteren?
Bekijk onze Engineering vacatures en solliciteer makkelijk en direct online.