Kies Voor Talent Hacking en Versterk Uw Technisch Team

Verrijk Uw Team met Technicum Engineering

Van zoeken naar vinden met de unieke aanpak van de talent hacking en recruitment strategie. Speciaal voor uw wervingsopdracht houden wij een recruitment campagne. Hiermee brengen wij de doelgroep in beeld en interesseren wij deze met een doordachte online & offline campagne. Hierna zullen wij aanzetten tot sollicitatie. Na de selectie door Technicum Engineering zullen wij de geschikte technische specialisten bij u detacheren. Met een talent hacking campagne doorlopen wij planmatig de onderstaande stappen. Hierdoor borgen wij maximale effectiviteit van de online campagne.  


Talent Hacking VS. Traditionele werving 

Het verschil tussen onze talent hacking recruitment strategie en de strategieën die andere bedrijven gebruiken om leads binnen te halen is de doelgroep die wij targetten. Niet alleen actieve werkzoekende, maar ook latente leads worden bereikt door onze campagnes. We richten ons op een probleem dat deze doelgroep op hun huidige werk ervaart en bieden een oplossing hiervoor. Dit zorgt ervoor dat deze doelgroep die nog niet zelf op zoek was naar werk, nu wel nadenkt over een carrièreswitch.

Samenwerken met Technicum Engineering
Talent Hacking en online recruitment strategie
De voordelen van Talent Hacking
 • >
  Vacatures worden sneller en beter ingevuld
 • >
  Het bereik richting (latente) werkzoekende neemt toe
 • >
  Gerichte campagnes op gedefinieerde en afgebakende doelgroepen
 • >
  Sneller en grotere aantallen instroom
 • >
  Vergroting naamsbekendheid van uw merk
 • >
  Oplevering rapportage (doelgroep, leads, sollicitanten, plaatsing)
 • >
  Selectie en het contracteren t.b.v. detachering wordt volledig door Technicum Engineering verzorgt.
Behoefte aan een oplossing voor uw personeelstekort?
BEKIJK ONZE ANDERE DIENSTEN OF NEEM CONTACT OP OM UW BEHOEFTEN TE BESPREKEN. SAMEN KUNNEN WE EEN MAATWERKOPLOSSING VINDEN VOOR UW PERSONEELSTEKORT.