Technicum ONE - Empower your team, Enrich the future

Ontmoet Technicum ONE: De Oplossing voor Uw Personeelsuitdagingen

Klaar Voor de Toekomst met Technicum ONE

Als ondernemers in de technische sector staan we voor enorme uitdagingen, variërend van technologische ontwikkelingen en de energietransitie tot de groeiende vraag naar duurzame oplossingen. De krapte op de arbeidsmarkt vormt daarnaast een extra obstakel voor het realiseren van deze uitdagingen en uw ambitieuze projecten.

Technicum ONE biedt de perfecte oplossing.

Uw voordeel met Technicum ONE
> Snel & Efficiënt Opleidingsprogramma > Focus op Softskills & Motivatie > Diversiteit aan Talent > Verlaagde inwerktijd, Verminderde faalkosten
Kom in contact

Kies Voor Technicum ONE en Versterk Uw Technisch Team

Verrijk Uw Team met Technicum ONE

Bij Technicum Engineering begrijpen we dat het samenstellen van een kwalitatief technisch team cruciaal is voor het succes van uw organisatie. Daarom hebben we Technicum ONE ontwikkeld, een exclusief opleidingsprogramma dat gemotiveerde kandidaten klaarstoomt voor de rol van technisch werkvoorbereider op hbo-niveau.

Met Technicum ONE bieden we uw bedrijf:
1. Snelle en Efficiënte Opleiding: Ons intensieve tweejarige werk-leertraject combineert theoretische modules met praktijkervaring, waardoor we in relatief korte tijd technisch talent kunnen vormen.
2. Focus op Softskills en Motivatie: Technicum ONE selecteert niet alleen op technische kennis, maar juist ook op essentiële softskills en motivatie. Hierdoor krijgt uw team de juiste mix van technisch vakmanschap en bijvoorbeeld sterke communicatievaardigheden.
3. Diversiteit aan Talent: Met Technicum ONE kunnen we kandidaten van buiten de techniek opleiden, waardoor uw team wordt verrijkt met verschillende perspectieven en talenten die bijdragen aan een dynamische werkomgeving.
4. Verlaagde Inwerktijd: Onze Technicum ONE-deelnemers worden persoonlijk begeleid door hun eigen TOP-coach en door uw ervaren werkvoorbereiders, waardoor ze snel kunnen integreren in uw organisatie en bijdragen aan de productiviteit.

Door te kiezen voor Technicum ONE investeert u niet alleen in de groei van uw team, maar ook in de toekomst van uw organisatie. Ons opleidingsprogramma is ontworpen om de personele bezetting, kennis en kunde van uw medewerkers te versterken, faalkosten te verminderen en de productie te verhogen.

Benieuwd hoe Technicum ONE uw team kan versterken?
Neem nu contact op voor meer informatie en ontdek de voordelen van ons unieke opleidingsprogramma.

Uw Partner in Technische Innovatie en Energietransitie

Technische Innovatie en Energietransitie Partner

Bij Technicum Engineering zijn we gepassioneerd door techniek en denken we met u mee over de uitdagingen van vandaag én die van morgen. Denk aan de technologische vooruitgang, de energietransitie of de woningbouw opgave. Wij begrijpen uw uitdagingen, maar ook de kansen waarmee bedrijven in de technische sector te maken hebben. Met Technicum ONE bieden we een innovatieve en duurzame oplossing om uw technische team te versterken en toekomstige projecten met vertrouwen aan te gaan.

Ons unieke werk-leertraject stelt ons in staat om gemotiveerde kandidaten om te vormen tot technisch werkvoorbereiders van hbo-niveau. Met een scherp oog voor softskills en motivatie kunnen we zelfs kandidaten van buiten de techniek opleiden, waardoor uw team wordt verrijkt met diverse perspectieven en talenten.

Of uw bedrijf nu te maken heeft met innovatieve technologische ontwikkelingen of werkt aan duurzame energieoplossingen, Technicum ONE is de partner die u nodig heeft om te excelleren in een steeds veranderende technische wereld.

Technicum Engineering energietransitie
Technicum Engineering projectleider bekijkt tekening en project

Bouw Samen met Technicum ONE

Bouw Samen met Technicum ONE

Bij Technicum Engineering geloven we in synergie. Samenwerken met onze opdrachtgevers is essentieel om wederzijds succes te bereiken. Met Technicum ONE bieden we niet alleen een oplossing voor uw personeelsbehoefte, maar ook een partnerschap dat gebaseerd is op gedeelde doelen en visie.

Door te kiezen voor Technicum ONE, investeert u niet alleen in gemotiveerde kandidaten die klaar zijn om uw technische uitdagingen aan te gaan, maar ook in uw eigen bedrijfsgroei. Ons traject is ontworpen om de productiviteit te verhogen en de faalkosten te verlagen, wat uiteindelijk resulteert in een verbeterde efficiëntie en omzet voor uw organisatie.

Samen bouwen aan de toekomst van techniek

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over Technicum ONE en hoe we u kunnen ondersteunen in uw technische innovatie en energietransitie.

Kom in contact