Uw gesprekpartners

Maak kennis met uw gesprekspartners

Op zoek naar een trusted partner die met u meedenkt over uw HR strategie? Door innovatieve methodes zoals Talent Hacking & Online Recruitment, maatwerk opleidingen en het inzetten van Highly Skilled Migrants vinden en verbinden wij technisch professionals met topwerkgevers in de technische branche. Wij kijken graag samen met u naar de toekomst. 

Operationeel manager

Wout-Jan Ykema - Operationeel Manager 

Wout-Jan is operationeel manager bij Technicum Engineering. Ten eerste houdt hij zich in deze rol bezig met het effectief aansturen van het team, waarbij hij zorgt voor een gestroomlijnde uitvoering van de dienstverlening. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de salesactiviteiten binnen Technicum Engineering. Wout-Jan begrijpt de technische markt  en weet hoe hij technische bedrijven kan helpen bij hun uitdagingen op de arbeidsmarkt. Voor verdere informatie over hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen of om in contact te komen met Wout-Jan, kunt u hem bereiken via woutjan.ykema@technicum.nl of op 06-572 41 860

Recruiter Kevin van Technicum Engineering

Kevin Klijn - Manager Recruitment en Opleiden

Als Manager Recruitment en Opleiden houdt Kevin zich bezig met het opzetten van diverse opleidingstrajecten voor o.a. zij-instromers en mbo- en hbo-kandidaten in de techniek. Daarnaast houdt Kevin, met zijn team van ervaren recruiters, zich bezig met het vinden van de juiste kandidaten voor alle opleidingstrajecten. Via Technicum ONE word je als technisch specialist opgeleid, bijgeschoold en op hoog niveau gecoacht gedurende je loopbaan. Jij staat bij ons op één, we kijken samen naar wat jij nodig hebt om te kunnen groeien tot de technisch specialist die jij wil zijn. Ongeacht jouw ervaring, kunnen wij een passend opleidingstraject bieden. Neem contact op via kevin.klijn@technicum.nl of 06-308 27 555!