Open sollicitatie

Open sollicitatie

Wil je jezelf inschrijven voor arbeidsbemiddeling zodat wij een baan voor je zoeken op basis van je cv en motivatie? Doe dan een open sollicitatie, schrijf je daarmee vrijblijvend online in en we nemen contact met je op.

Bedoelde je ?
Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je Technicum Engineering - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.
Vervolg stappen
Na jouw inschrijving ontvang je een uitnodiging voor Mijn Technicum Engineering, jouw persoonlijke omgeving waar je alle belangrijke informatie vindt. Deze uitnodiging ontvang je vanuit ons moederbedrijf RGF Staffing. Je kunt mogelijk vanuit de andere merken van RGF Staffing een passend aanbod verwachten. En heb je eerder die baan waarmee je bouwt aan jouw toekomst.
Sollicitatie toch een stap te ver
Meld je dan eenvoudig aan voor een vrijblijvend en oriënterend carrière gesprek met één van onze ervaren collega's. Samen kijken we naar jouw toekomst in de techniek en de mogelijkheden die wij jou als Technicum Engineering kunnen bieden.